Lisansüstü Program Kayıtları Hakkında

Covid-19 pandemisi nedeniyle kampüse gelmeden program kayıtlarınızın sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için program kayıtlarınız uzaktan yapılacaktır.

Programlara halihazırda kayıtlı öğrencilerimiz ders kayıtlarını her zaman olduğu gibi Prens sistemi üzerinden derslerini seçerek yaptıktan sonra kayıtlarını onaylayacak, sistemin ürettiği ders kayıt fişini imzalayarak taranmış kopyasını danışmanlarına e-posta yolu ile ulaştıracaktır.

Katkı payı/öğrencim ücreti ödeyen öğrencilerimiz (tezsiz yüksek lisans öğrencileri ve azami süreyi aşan tezli yüksek lisans ve doktora öğrencileri) ise imzalı ders kayıt fişi ile dekontlarını beraber danışmanlarına e-posta ile gönderecektir.

Program kayıtları ve katkı payı ödemeleri hakkında bilgi için enstitü duyurusu

Bu dönem yeni kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi 5 Ekim 2020 Pazartesi mesai bitimine kadar Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından ilan edilecektir. Yeni kazanan öğrencilerimiz yukarıda anlatılan ders kaydı işlemlerinden önce kazandıkları programlara kayıt yaptırmalıdır. Yeni program kayıtları Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından yürütülmektedir. Ayrıntılı bilgi için enstitünün internet sayfasını takip ediniz.