Jean Monnet Burs Programı Tanıtım Toplantısı

Jean Monnet Burs Programı, 25 Şubat 2021 saat 12:00’de Hacettepe Üniversitesi için özel olarak planlanmış çevrim içi bir tanıtım toplantısı yapacaktır.

Jean Monnet Burs Programı ile ilgili daha detaylı bilgi için www.jeanmonnet.org.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hacettepe Üniversitesi personeli ve öğrencilerine özel olarak çevrimiçi platform (ZOOM) üzerinden gerçekleştirilecek tanıtım toplantısına kayıt olmak için aşağıdaki kayıt linkinin kullanılmasını rica ederiz.

Kayıt olan katılımcılara toplantının linki etkinlikten bir gün önce email ile ayrıca iletilecektir.

Yaklaşık bir saat sürecek tanıtım toplantısında Jean Monnet Burs Programı hakkında genel bilgilendirme yapılacak ardından da gelen sorular yanıtlanacaktır.