İKTİSAT (TÜRKÇE PROGRAM) 3. SINIF ve ÜSTÜ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

• EKO113 İşletmeye Giriş Dersini Daha Önce Almamış ya da Alıp Başarısız Olmuş Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

EKO113 İşletmeye Giriş dersi kaldırılmıştır. Bu dersi daha önce almamış olan ya da alıp başarısız olan 3. Sınıf ve üstü öğrencilerimizin (kaldırılan EKO113 İşletmeye Giriş dersi yerine) müfredat dışı dersler sekmesinden EKO165 Araştırma Yöntemleri dersini almaları gerekmektedir.

• EKO154 Sosyal Düşüncenin Temelleri Dersini Programlarına Ekleyen Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

EKO146 Sosyal Düşüncenin Temelleri ve EKO153 Sosyal Düşüncenin Temelleri Dersleri eşdeğer değildir. 2020-2021 Güz dönemi ders kaydında EKO153 Sosyal Düşüncenin Temelleri dersini üzerine alan 3. Sınıf ve üstü öğrencilerimizin ekle-sil haftasında ilgili dersleri programlarından mutlaka silmeleri gerekmektedir.

2020 öncesi müfredatta 1. Sınıf 1. dönemde öğrencilerin 1 adet seçmeli ders alma gerekliliği bulunmaktadır.

• 3. Sınıf ve üstü öğrencilerimizden bu gerekliliği henüz tamamlamamış olanlar EKO149 İktisatçılar için Bilgisayar Becerileri I dersini programlarına alabilirler.
    • 2020-2021 Güz Dönemi sonunda mezuniyet koşullarını sağlamayı bekleyen ancak birinci sınıf seçmeli ders eksiği olan öğrencilerimizin programlarını yeniden planlamaları için danışmanları ile mutlaka iletişime geçmesi gerekmektedir.

• EKO241 İktisatçılar içim Özel Hukuk I Dersini Daha Önce Almamış ya da Alıp Başarısız Olmuş Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

Türkçe program zorunlu derslerinden EKO241 İktisatçılar için Özel Hukuk I dersi kaldırılmıştır. Bu dersi daha önce almamış olan ya da daha önce alıp başarısız olmuş 3. sınıf ve üstü öğrencilerimizin bu ders yerine 3. veya 4. Sınıftan bir seçmeli ders almaları gerekmektedir.