Hacettepe İktisat Tanıtım
2021-22 Mezuniyet Töreni
Seni Bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecektir. Hayatın bütün renkleri burada... Peki ya sen?
Konferans Çağrısı
2022-23 Güz Dönemi Yan Dal Programlarına Başvurmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

2022-23 Güz Dönemi yan dal programlarına başvuracak öğrencilerin bölüm sayfamızda yer alan dilekçeyi eksiksiz bir şekilde doldurup, gerekli imzaları tamamladıktan sonra, öğrenci işlerinden alacakları "disiplin soruşturması yoktur" ibareli transkriptlerini ekleyerek Bölüm Yan dal Koordinatörü Umut Gündoğdu'ya e-posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir. Dilekçe ve başvuru koşullarına  şu adresten ulaşılabilir. Bölümümüzce yürütülen Türkçe ve İngilizce yan dal programlarından yalnızca birisine başvurulabilir. Dilekçede hangi programa başvurduğunuzu belirtmeyi unutmayınız.