Hacettepe İktisat Tanıtım
Kampüsün Enleri: En İyi Finans Etkinliği Birincilik Ödülü
2021-22 Mezuniyet Töreni
Seni Bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecektir. Hayatın bütün renkleri burada... Peki ya sen?
Konferans Çağrısı
Hacettepe Uzaktan Öğrenme Platformunun (HADİ) Güncel Hali Hakkında Önemli Bilgilendirme

2023-2024 Bahar Döneminden itibaren lisans ve lisansüstü programlarda kullanılacak olan öğrenme yönetim sistemi (HADİ) https://hadi.hacettepe.edu.tr adresinde güncel hali ile yayınlanmıştır.

Sisteme girişlerde öğrencilerin Hacettepe uzantılı e-posta adreslerindeki kullanıcı adı ve şifrelerini kullanmasını gerekmektedir. Öğrencilerin sisteme ilk girişlerinden sonra öğrenci bilgi sisteminde kayıtlı olduğu derslere otomatik olarak eklenecektir.

Öğrencilerin HADİ platformundaki güncel ders listelerinde yer alması, platformdan paylaşılan duyurulara ve içeriklere ulaşabilmesi için mutlaka sisteme giriş yapması gerekmektedir.