Hacettepe İktisat Tanıtım
Kampüsün Enleri: En İyi Finans Etkinliği Birincilik Ödülü
2021-22 Mezuniyet Töreni
Seni Bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecektir. Hayatın bütün renkleri burada... Peki ya sen?
Konferans Çağrısı
Akran Destek Programı Hakkında Bilgilendirme [İktisat Bölümü İngilizce ve Türkçe Program Öğrencilerinin Dikkatine]

Akran Destek Programının temel amacı, öğrencilerin akademik başarılarının akranlarından aldıkları yardımla desteklenmesidir. Bu kapsamda akademik desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere ihtiyaç duydukları ders ve konu kapsamında akran rehberler aracılığıyla destek sunulmaktadır.  İlgili dersi daha önce almış ve başarıyla tamamlamış akran rehberler aldıkları eğitimin ardından diğer öğrencilere programda yer alan derslerle ilgili konu anlatımı, soru çözümü bunun yanı sıra sınavlara hazırlanma, zaman yönetimi gibi konularda da destek sunmaktadırlar.

Akran Destek Programına başvuru formunda yer alan derslerden A harf notu ile başarılı olmuş öğrenciler katılabilir.

Akademik Akran Destek Programı başvuru formu için tıklayınız.